Stanija u suzama, pukla veza sa Filipom?
Filip i Stanija

Pukla tikva?

Stanija u suzama, pukla veza sa Filipom?

Iako je četvrta sezona realityja “Farma” završena prije dva mjeseca, te je interesovanje javnosti za bivše farmere prilično opalo, posebno s početkom nove sezone, to nikako nije slučaj sa starletom Stanijom Dobrojević.

Gledaoci su prije nekoliko dana prilikom emitovanja emisije “Narod pita” i dalje pričali o Staniji i postavljali pitanja da li će se ona pojaviti u novoj sezoni, a starleta je zajedničkim snagama sa svojim dečkom Filipom Panajotovićem u nedjelju organizovala druženje s fanovima u Novom Sadu.

Veliki broj fanova je došao da popularnom paru uruči poklone i lično ih upozna, a bilo je mnogo njih koji su samo zbog Stanije i Filipa na ovaj susret došli iz Makedonije i Hrvatske. Stanija i Filip su bili veoma ljubazni prema svojim fanovima, slikali su se sa njima i dijelili autograme, a dobili su i brojne poklone.

Međutim, u jednom momentu je bilo jasno da nešto u njihovoj vezi nije kako treba jer kada su “Stanfilovke” zamolile par da se poljubi pred njima, Stanija je zaplakala.

Starleta je nakon ovoga otputovala u Ameriku na mjesec dana i to sama, iako su planirali da idu zajedno, a po povratku u Srbiju će se vidjeti u kom pravcu će se razvijati njihova veza. Inače, njih dvoje su za magazin Scandal! otkrili da su prošle nedjelje već raskinuli, te da se plaše kako će na njihovu vezu uticati mjesec dana razdvojenosti.

Izvor: nezavisne.com