U Budvi se sinoć slavila ljubav; Jelena Tomašević: Potrebno je da se mnogo više volimo, a manje brinemo

U Budvi se sinoć slavila ljubav; Jelena Tomašević: Potrebno je da se mnogo više volimo, a manje brinemo

Turistička organizacija opštine Budva (TO Budva), povodom 14. februara, Dana zaljubljenih, svim sugrađanima poklonila je koncert Jelene Tomašević koji se održao sinoć u hotelu "Avala". Uz emotivne stihove, i dobro poznate numere regionalne zvijezde, posjetioci su bili u prilici da u predivnom ambijentu proslave praznik ljubavi.

“Mi se uvijek trudimo da obradujemo naše sugrađane kao i sve posjetioce i van turističke sezone. Sa tim ciljem smo i organizovali ovaj koncert, za koji se nadamo da će postati tradicija”, kazala je predstavnica TO Budve, Marija Franeta.

Pop pjevačica, poznata po snažnom vokalnom umjeću i dobitnica mnogobrojnih nagrada, Jelena Tomašević kazala je da vjeruje da su se mnoge velike ljubavi rodile upravo uz njene pjesme, te da se raduje što se, nakon par godina pauze, opet vratila Budvi.

“Pored pjesama sa mog prvog i drugog albuma, kao i brojnih singlova, na reportoaru mog koncerta povodom Dana zaljubljenih našle su se i brojne pjesme koje ja privatno mnogo volim, obrade nekih narodnih pjesama kao i evergrina”, rekla je ona.

KoncertUAvali

Jelena je istakla da inače, kada nije na nastupima, 14.februar proslavlja veoma skromno, u krugu porodice, i poručila da je veoma bitno da se ljubav pokazuje svaki dan, a ne samo praznicima.

O “receptu” za uspješan brak i ljubav kaže: “Zaista mislim da ne postoji neka specijalna formula, i da se svaka porodica trudi, na svoj neki način, da održi harmoniju i mir. Upravo to i jeste recept, da se više volimo a manje brinemo, da više pazimo jedni na druge a manje prigovaramo jedni drugima”.

Najromantičniji dan slavio se, na radost svih prisutnih, uz emotivne stihove Jelene Tomašević do kasno u noć, a Budva je još jednom opravdala epitet “centra dobrih dešavanja” i van turističke sezone.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.