Poginuo sin poznatog muzičara, imao je samo 16 godina

Poginuo sin poznatog muzičara, imao je samo 16 godina

Dorijan Kveler (16), sin poznatog američkog kantautora Bena Kvelera, poginuo je u ponedjeljak u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Tragične vijesti potvrdio je slavni muzičar na svom Instagramu.

„Ne mogu da vjerujem da ovo kucam, ali tako je…. Naš sin, Dorijan Zev Kveler, poginuo je sinoć. Imao je samo 16 godina i bio je prava legenda. Najljubaznija, nježna duša, prijatelj svima“, napisao je Kveler, te dodao:

„Ako ste ga poznavali, znate. Nikada ga nećemo preboljeti sve dok smo ovdje na zemlji“, stoji u muzičarevoj objavi.

Ben je nastavio dodavši koliko je ponosan na svog sina što je krenuo njegovim stopama. Istakao je i da je porodica u potpunom šoku i da nije siguran kako će prebroditi ovu katastrofu koja ih je zadesila.

Ben se u objavi zahvalio fanovima, prijateljima i voljenima na njihovim molitvama i podršci.

Ben Kveler je od 2003. godine u braku sa Liz Smit Kveler i Dorijan im je bio jedino dijete.

Izvor CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.