Radulović: Ovo je prava Zadruga, ni Bečić ni Milatović pojma nemaju kako mladi žive
Kandidat za predsjednika Crne Gore Jovan Radulović

Radulović: Ovo je prava Zadruga, ni Bečić ni Milatović pojma nemaju kako mladi žive

Kandidat za predsjednika Crne Gore Jovan Radulović kazao je da je razočaran stavovima kandadata za predsjednika Crne Gore, naročito u ono što smatraju "promjenama". Poručio je da će doći izbori i da će vidjeti da li narod vjeruje u te promjene.

"Kada sam se kandidovao za predsjednika znao sam da će ostali kandidati biti političari ali da će svi biti nezainteresovani za obične ljude, a naročito mlade, nisam očekivao. Slušao sam šta su pričali i sve su napamet naučili ono što treba da kažu, a ne razumiju ništa", kazao je Radulović.

Jednom je, kako je kazao, povjerovao 30. avgusta 2020. godine da će doći do nekih promjena i bio za te promjene, ali da smo, kako kaže,  dobili i gore.

"I onda dođu Jakov Milatović i miljenik njegov Aleksa Bečić da pričaju šta su oni uradili, a zapravo uništili su sve što se može uništiti", istakao je Radulović.

Poručio im je da odu na sajtove za zapošljavanje da vide gdje ide omladina.

"Čekaju porljeće da idu u Hrvatsku da rade po restoranima i hotelima, i to sve školovana djeca", istakao je on.

Poručio im je da ne znaju kako mladi ljude žive i koje probleme imaju.

"Jedine promjene može da donese čovjek koji dolazi iz naroda, koji razumije ljude i koji nema nikakve veze sa partijama, koji nikome ne duguje i ne živi od narodnih para. Dobro ramislite da li će vas političari i dalje lagati, a samo završavati svoj posao", kazao je Radulović, prenosi RTCG.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.