Isaku nagrada za najpopularnijeg crnogorskog pjevača: Ovo mi je dalo snagu da guram dalje

„Još ne uživam u slavi”

Isaku nagrada za najpopularnijeg crnogorskog pjevača: Ovo mi je dalo snagu da guram dalje

Isak Šabanović je u „Zvezdama Granda” pobrao brojne simpatije publike, a tako je onda i samo nastavio pošto je izašao iz čuvenog talent-šoua. Nedavno, na dodjeli Oskara popularnosti u Banjaluci dobio je nagradu za najboljeg crnogorskog pjevača, a on tim povodom priča kako mu je to bio „vjetar u leđa” da samo nastavi svojim tempom.

“Prelijep je osjećaj, iako mi nije prva nagrada u karijeri, već peta, ali osjećaj je svaki put kao da je prva. Ovo mi je dalo novu snagu da guram dalje i da dobro radim ono što radim. Hvala svima koji me podržavaju i bodre, bez publike ne bih bio ovdje gdje jesam i neizmjerno sam im zahvalan”, istakao je Isak za „Alo”, pa nastavio o tome kakvi su mu planovi za budućnost.

“Planovi su da se izbacuju nove pjesme. Sada će jedna biti za Beogradsko proljeće, jedna lijepa pop balada, malo brža. Što bih ja rekao šlager, prava festivalska. Poslije toga, naravno izbacujem još jednu pjesmu”, kazao je on, koji je zatim oštro demantovao navode da napušta estradu.

„Još ne uživam u slavi…”

“Prošlo je skoro dvije godine, ali još uvijek nisam počeo da uživam u slavi. Uradim jedno, a drugo mi se piše. Kad kažem da neću nešto da iznosim, nemojte me tjerati da to radim. Nedavno sam se vraćao sa aerodroma autobusom i poslije pročitam tekst: „Nema para za taksi, ide javnim prevozom“. Nije, nego je autobus došao do parkinga gdje je moj auto”, izjavio je Šabanović, pišu pomenuti mediji.

On se tu, međutim, nije i zaustavljao.

“Ali to je nemoguće objasniti. I uz to opis: „Stavio je naočare da ne pokaže svoje podočnjake, jer je mnogo bio pijan“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.