Milatović: Sa starom većinom i manjinskim strankama možemo do dvije trećine, SDP će ispod cenzusa, SD satelit partija

Milatović: Sa starom većinom i manjinskim strankama možemo do dvije trećine, SDP će ispod cenzusa, SD satelit partija

Predsjednički kandidat Evrope sad Jakov Milatović govorio je večeras o parlamentarnim izborima zakazanim za 11. jun.

On je rekao kako smatra da će Demokratska partija socijalista tada doživjeti "strmoglav pad".

"Čak mislim da će tridesetoavgustovska većina, zajedno sa Evropom sad i strankama manjina, imati dvotrećinsku većinu", istakao je on gostujući na Prvoj.

Poručio je i kako vjeruje da Socijaldemokratska partija neće preći cenzus.

"Mislim da SDP neće preći cenzus, a SD je satelit partija. Mislim da neke partije, koje predstavljaju manje brojne narode, su svoju sudbinu vezale za sudbinu jednog gubitnika", dodao je on.

Istakao je kako ga dio članstva Bošnjačke partije kontaktira, te da mu kažu da su nezadovoljni time što je njen predsjednik Ervin Ibrahimović podržao kandidata DPS-a Mila Đukanovića na predsjedničkim izborima.

 

Izvor: Portal Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.