Abazović se zahvalio direktorici Europola: De Bol dobila poziv da sa svojim timom posjeti Crnu Goru
Dritan Abazović

Abazović se zahvalio direktorici Europola: De Bol dobila poziv da sa svojim timom posjeti Crnu Goru

Zadovoljstvo mi je da, u ime Vlade Crne Gore i u svoje lično, uputim zahvalnost na podršci koju je EUROPOL, s Vama na čelu, pružio crnogorskim institucijama u prethodnom periodu, naveo je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović u pismu zahvalnosti upućenom izvršnoj direktorici EUROPOL-a Katrin de Bol.

Abazović je u pismu podsjetio da je u prethodnih nekoliko dana sprovedena opsežna akcija koja je omogućila da se dođe do lica unutar Uprave policije koja su povezana sa kriminalnim grupama, saopšteno je iz Vlade.

“Akcija, koja je rezultat višmjesečnog rada i koordinisanog djelovanja Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i Europol-a, istorijska je za Crnu Goru jer je doprinijela suzbijanju kriminalnih struktura unutar institucija sistema uključenih u trgovinu drogom, te pružila dodatan podstrek da još odlučnije nastavimo s reformama na ovom polju”, stoji u pismu Abazovića.

On u pismu navodi da je uvjeren da će zajedno kroz redovan dijalog nastaviti jačanje saradnje, u obostranom interesu, čemu, dodaje premijer, ostaje iskreno posvećen.

“Stoga, uz ponovljenu zahvalnost za nesumnjiv doprinos i uložen napor u pravcu snaženja našeg partnerstva, koristim priliku da Vama i Vašem timu uputim poziv da, u terminu koji zajednički usaglasimo, posjetite Crnu Goru”, zaključuje Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.