Piksi uživa u Podgorici: Ugođaj je predivan, Crna Gora je kvalitetna.
Dragan Stojković

Piksi uživa u Podgorici: Ugođaj je predivan, Crna Gora je kvalitetna.

Sa velikim poštovanjem prema našem timu, ali i ambicijom da osvoje tri boda, fudbaleri Srbije stigli su na utakmicu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Kao i “sokoli”, izabranici Dragana Stojkovića imali su uspješnu premijeru u ovom ciklusu jer su prije dvije večeri savladali Litvaniju sa 2:0.

“Mislim da je Crna Gora dobra, kvalitetna ekipa, koja ne sme nikad da se potcijeni. Jako ih cijenim, imaju dosta dobrih igrača, a analiza koju smo imali daće nam neke smjernice za sjutra. Biće kvalitetan meč, uzbudljiv, takmičarski, ali vjerujem da moji momci mogu da iznesu taj teret, da odigramo kako znamo““, rekao je Stojković u Podgorici.

Dobro raspoloženi Stojković uz osmijeh je istakao i da mu nije bilo svejedno kada je u timu koji je slavio u Razgradu vidio prezime Savićević.

“Ispratili smo utakmicu protiv Bugarske i jako važnu pobjedu za Crnu Goru. Znam da nema Jankovića, koji je odličan igrač i šteta što je povrijeđen. Priznajem jedino da sam se uplašio kada sam vidio Savićevića u timu, pomislio sam da se Dejo vratio, pitao se kako ćemo onda.”

Nije legendarni fudbaler krio da mu je prijao dolazak u Podgoricu, prvi put u ulozi selektora Srbije. Kazao je i da je razgovarao sa Dejanom Savićevićem i našalio se sa imenom hotela u kojem je ekipa odsjela, a on je promijenio ime po kojem je bio decenijama prepoznatljiv.

“Prvi put sam došao u ovoj ulozi, imam ispred protivnika Crnu Goru, ali to ne mijenja ništa. Sreo sam mnogo prijatelja, poznanika, dočekalo nas je lijepo vrijeme i sa te strane ugođaj je predivan. Sa Dejanom Savićevićem sam se čuo i prije nekoliko dana i danas. Pričali smo o fudbalu i svemu. I o tome da je stari hotel Crna Gora promijenio ime u Hilton. Meni se ono prvo ime više sviđa”, zaključio je Stojković, koji neće moći da računa na povrijeđenog Filipa Kostića.

Crna Gora i Srbija igraće sjutra od 20.45 na stadionu pod Goricom.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.