Đurović: Ulcinj sa svojim ljudima i kapacitetima ima značajno mjesto i ulogu u izgradnji moderne Crne Gore
Danijela Đurović

Đurović: Ulcinj sa svojim ljudima i kapacitetima ima značajno mjesto i ulogu u izgradnji moderne Crne Gore

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 1. aprila, Dana opštine Ulcinj, predsjedniku Opštine Omeru Barjaktariju, predsjedniku Skupštine opštine Ardijanu Mavriću, odbornicima i svim građankama i građanima Ulcinja.

“U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, najsrdačnije čestitam 1. april, Dan opštine Ulcinj. Kao jedan od simbola multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog sklada, Ulcinj je oduvijek bio grad koji je okupljao pripadnike svih nacija i vjeroispovijesti i koji je služio kao primjer očuvanja neprolaznih civilizacijskih vrijednosti po kojima je naša zemlja prepoznatljiva u regionu i Evropi”, navela je Đurović u čestitki. 

Dodaje da drevni mediteranski grad, bogat prirodnim resursima, kulturno-istorijskim nasleđem i ekonomskim potencijalima, može biti vodeća turistička destinacija Crne Gore, na ponos cijele države.

“U tom cilju, potrebno je aktivno i predano raditi na promociji i očuvanju Velike plaže i Ade Bojane kao najatraktivnijih turističkih lokacija u ovom dijelu Jadrana, te privlačenju renomiranih investitora koji će sa sobom donijeti i velike hotelske brendove”, ističe Đurović.

Ulcinj, poručila je Đurović, sa svojim ljudima i kapacitetima ima značajno mjesto i ulogu u izgradnji moderne Crne Gore, koja je predvodnica u procesu evropskih integracija, pouzdan susjed i važan faktor regionalne stabilnosti.

“Sigurna sam da će nova lokalna uprava u saradnji sa Vladom trasirati pravce progresa, u čijim će temeljima biti adekvatno korišćenje ogromnih resursa kojima Ulcinj raspolaže, na dobro svih njegovih građanki i građana i naše zajedničke kuće Crne Gore”, zaključuje Đurović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.