Preminuo muzičar Mark Šihan iz grupe The Script

Preminuo muzičar Mark Šihan iz grupe The Script

Mark Šihan, gitarista i ko-osnivač irskog rok sastava The Script, preminuo je u 46. godini, objavili su članovi benda, prenosi “Sky”.

Mark je preminuo u bolnici poslije kraće bolesti, kako su objasnili u objavi za mediji članovi The Script.

“Voljeni suprug, otac, brat i član benda danas nas je napustio poslije kraće bolesti. Porodica i članovi benda mole fanove da poštuju našu privatnost u ovom tragičnom trenutku”, objavio je bend na zvaničnoj Tviter strani.

The Script je osnovan 2001. godine u Dablinu. Iza sebe imaju šest studijskih albuma i svih šest dospjeli su na prvo mjesto po prodaji u rodnoj Irskoj. Kao najuspješniji albumi benda navode se prva dva izdata 2008. i 2010. pod nazivom “The Script” i “Science & Faith”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.