Pomračenje Sunca fatalno za četiri horoskopska znaka

Pomračenje Sunca fatalno za četiri horoskopska znaka

Pred nama su važni astrološki događaji, jer 20. aprila stiže pomračenje Sunca u Ovnu, ali i mlad Mjesec istog datuma. Zanimljivo je da retrogradni Merkur kreće 21. aprila.

Ovaj sudbinski novi početak odvija se u privatnom sektoru vaše natalne karte koji se odnosi na zatvaranje ciklusa, odmor, samoću i duhovnost.

Možda ćete konačno biti spremni da oslobodite dio svoje prošlosti ili ponašanje koje je prevazišlo svoju dobrodošlicu. Odvojite vrijeme za odmor i razmišljanje.

Pomračenje Sunca odigraće se na samom kraju znaka Ovna 20. aprila i nagovještava kraj jedne faze. Ono što je veoma važno jeste da taj momenat nije dobar za nove projekte niti početke, pogotovo ako uzmemo u obzir da će se tome pridružiti i retrogradni Merkur koji stiže 21. aprila.

Pomračenje Sunca u Ovnu najteže će pasti Ovnovima, Vagama, Rakovima i Jarčevima.

OVAN

Ovo je kraj jednog životnog ciklusa i treba loše stvari da ostavite iza sebe.

VAGA

Ovaj važan astrološki period odnosiće se na promjenu vašeg poslovnog partnerstva. To znači da možete da očekujete krizu u braku ili vezi. Isto tako može da dođe do promjene poslovnog partnera.

JARAC

Pomračenje Sunca u Ovnu odnosi se na porodičnu situaciju, ali i pitanja stana. Moraćete da popravite odnose sa jednom osobom iz porodice, koji je već duže vrijeme loš.

RAK

Pred vama je period sa velikim poslovnim promjenama. To podrazumijeva kraj jednog ciklusa na radnom mjestu. Ukoliko planirate da mijenjate posao, znajte da nije dobar momenat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.