FSCG: Napravili smo propust, preduzećemo sve korake da se to više ne ponovi
Foto: FSCG

FSCG: Napravili smo propust, preduzećemo sve korake da se to više ne ponovi

Administracija Fudbalskog saveza Crne Gore napravila je propust vezan za rokove za prijavu kandidature za domaćinstvo turnira pretkvalifikacija za plasman u UEFA Ligu šampiona, što je uticalo da crnogorski šampion ne bude uvršten u žrijeb za domaćinstvo, saopšteno je iz našeg saveza.

Navode da su pokušali da isprave grešku, ali da je domaćinstvo već bilo dodijeljeno šampionu Islanda.

"Zaduženo odjeljenje Saveza pokušalo je, nakon evidentiranja propusta, da u komunikaciji sa UEFA administracijom ispravi nenamjerno učinjenu grešku, ali je u tom momentu (dan nakon isteka roka) turnir već dodijeljen šampionu Islanda. Uvjereni smo da su oba kluba, Budućnost i Sujteska, izuzetno zadovoljni dosadašnjom saradnjom sa nadležnim odjeljenjem Saveza koje maskimalno profesionalno i posvećeno ispunjava sve svoje obaveze i sigurni smo da će saradnja u budućnosti biti na istom ili još boljem nivou", kaže se u saopštenju.

FSCG se na kraju izvinio klubovima i kazao da će učiniti sve da se ovakvi propusti ne dogode.

"Fudbalski savez Crne Gore upućuje izvinjenje klubovima zbog učinjenog propusta i preduzeće sve neophodne korake kako se ovakav i/ili slični propusti ne bi ponovili u budućnosti, dok će klubovima biti na raspolaganju za logističku pomoć prilikom učešća u kvalifikacijama za UEFA klupska takmičenja", kaže se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.