Sastav Stefana Đokovića postao hit! Evo šta je napisao o Novaku, spomenuo je i Federera i Nadala!

Sastav Stefana Đokovića postao hit! Evo šta je napisao o Novaku, spomenuo je i Federera i Nadala!

Novak Đoković je idol mnogima, među kojima je i njegov sin Stefan. On je napisao sastav na temu "Moj junak" i tamo je pisao o svom tati, spomenuo je i Rodžera Federera i Rafaela Nadala, kao i svoju ljubav prema tenisu. U sastavu, koji je objavio "Sport klub", vidi se i šta Stefan misli o svom ocu i o karijeri.

Ovako je to izgledalo. "U stara vremena, dok su još uvek Rodžer Federer i Rafael Nadal bili ili prvi na svetu ili drugi, pojavio se moj tata po imenu Novak Đoković. I tako je nastalo moje prezime. On je rođen 22.05.1987. maj. Aaaa, zaboravio sam nešto ja sam kao Stefan Đoković njegov sin. On me je inspirirsao da budem uporan i da dobro igram tenis!", napisao je Stefan koji je obojio sva tri imena u bojama zastava, pa se tako vide španska, švajcarska i srpska obeležja.

Podsetimo, Stefan je nedavno postao pravi hit na društvenim mrežama. Sa Novakom je bio na utakmici Monaka i Partizana i navijao je za crno-bele. Grobari su skandirali njegovo ime, a Nole je u razgovoru sa medijima otkrio da njegov naslednik navija za Partizan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.