Roj pčela odložio let aviona: Prijateljska grupa htjela da porazgovaramo
Ilustracija

Roj pčela odložio let aviona: Prijateljska grupa htjela da porazgovaramo

Roj pčela sletio je na parkirani avion kompanije Delta Air Lines, odloživši tako let iz Hjustona za Atlantu za oko tri sata, piše CNN.

“Vjerovali ili ne, let Delte 1682 iz Hjustona za Atlantu kasnio je nakon što je prijateljska grupa pčela očigledno htjela da razgovara o kupovini sa krilom našeg aviona, i da podijeli najnovije uslove letenja na aerodromu“, navela je avio-kompanija u šaljivom saopštenju nakon što su slike na društvenim mrežama izazvale buru.

Delta Air Lines nije saopštila tačno koje su mjere razmatrane za rešavanje situacije, ali su na kraju pčele otjerane sklanjanjem letelice sa piste i koristeći zemaljsku opremu, bez putnika u avionu.

Dobrobit pčela i osiguranje da je površina aviona bezbjedna bili su faktori kašnjenja.

Delta se izvinila putnicima zbog kašnjenja leta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.