Preminuo glumac Rej Stivenson

Preminuo glumac Rej Stivenson

Rej Stivenson, glumac poznat po glavnim ulogama u filmovima „Punisher: War Zone” i televizijskoj seriji „Rome”, preminuo je u 58. godini. Uzrok smrt još uvijek nije objavljen.

Džordž Rejmond Stivenson rođen je u Lisburnu 25. maja 1964. Bio je drugi od tri sina, a otac mu je bio pilot Kraljevskog vazduhoplovstva. Preselio se u Englesku sa osam godina, gdje se zainteresovao za glumu.

Tokom devedesetih ostvario je dosta sporednih uloga na televiziji i u filmovima, a u prvi plan je došao s ulogom u filmu „The Theory of Flight“ iz 1998. godine.

Njegove najzapaženije uloge na velikom platnu uključuju naslovnu ulogu u kultnom filmu „Punisher: War Zone“, Volstaga u Marvelovim filmovima o Toru i irsko-američkog mafijaša Denija Grina u filmu „Kill the Irishman”.

Nedavno se pojavio u indijskom filmu „RRR“, a njegov posljednji završeni film bio je „Accident Man: Hitman’s Holiday“.

Fanovi serije „Rome“ pamte ga po ulozi Tita Pula u ovoj istorijskoj drami, a on je glumio i u hit serijama „Dexter“, „The Walking Dead“ i „Black Sails“.

Rej Stivenson je iza sebe ostavio troje djece.

Izvor M portal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.