Premijer i predsjednik neće koristiti luksuzna vozila, ANB ih vratila u svoje vlasništvo
Milatović i Abazović (FOTO: ARHIVA, VLADA CG)

Premijer i predsjednik neće koristiti luksuzna vozila, ANB ih vratila u svoje vlasništvo

Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), na čijem čelu je Boris Milić, preuzela je od Vlade Crne Gore skupocjeni blindirani automobil “majbah”, koji je prije nekoliko godina koristio sada bivši premijer Duško Marković.

Prema pouzdanim podacima portala PRESS, radi se o automobilu sa registarskim oznakama PG HM 542.

Premijer Dritan Abazović nije htio da zadrži to vozilo.

ANB je vratila u svoje vlasništvo i “majbah”, koji je koristio sada bivši predsjednik države Milo Đukanović.

Odbijen je zahtjev da mu vozilo ostane na raspolaganju.

Radi se o autima sa najvećim stepenom zaštite, koja imaju skoro 6.000 kubika i 620 konjskih snaga, sa četvoro vrata i četiri sjedišta.

Nezvanične informacije govore da je planirana prodaja tih blindiranih automobila i da se sa tim novcem kupe druga vozila za potrebe tajne policije i Vlade Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.