Bivši direktor Policijske akademije napadnut u Podgorici, jedan od napadača uhapšen
Iilustracija

Nanijeli mu teške tjelesne povrede

Bivši direktor Policijske akademije napadnut u Podgorici, jedan od napadača uhapšen

Bivši direktor Policijske akademije Danilovgrad, Boban Šaranović napadnut je jutros u Podgorici od strane dva osamnaestogodišnjaka, prilikom čega je zadobio teške tjelesne povrede.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, za napad na Šaranovića sumnjiče se Nikšićanin Sava Nikitović (18) koji je uhapšen na licu mjesta od strane dva inspektora u civilu, kao i Radovan Popara (18) takođe iz Nikšića.

Iz policije dodaju da su njihovi službenici iz odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Nikšić, operativnim radom, identifikovali i drugo osumnjičeno lice.

Naime, jutros je oko 9.40 časova policiji je od stane građanina prijavljeno da je u Bulevaru Džordža Vašingtona došlo do fizičkog sukoba između više osoba.

Na lice mjesta je upućena patrola policije, dok su u međuvremenu službene mjere i radnje preduzeli policijski inspektori u civilu koji su se nalazili u neposrednoj blizini i spriječili dalji sukob, te sustigli S.N. kojeg su zadržali, a potom i doveli u službene prostorije policije.

Iz policije dodaju da se sumnja se da su S.N. i R.P., upotrebom podesnih sredstava, fizički napali oštećenog Šaranovića. koji je tom prilikom zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu preloma podlaktice.

Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć u Urgentnom bloku KCCG.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu, a u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

 

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.