Obzovica: Povrijeđena kazahstanska državljanka, pala u provaliju duboku 20 metara
Iilustracija

Obzovica: Povrijeđena kazahstanska državljanka, pala u provaliju duboku 20 metara

Na Obzovici se danas dogodila nezgoda u kojoj je lakše povrijeđena kazahstanska državljanka.

Kako je izvijestio Radio Cetinje, sve se dogodilo tokom vožnje taksijem iz pravca Budve. U jednom momentu, žena, koja je bila sa prijateljicom, zatražila je od vozača da stane pored puta, a onda je upala u provaliju duboku 20 metara.

"Pripadnici cetinjske službe spašavanja su odmah po dojavi otišli na lice mjesta, povrijeđenoj stavili kragnu, iznijeli je na put i predali hitnoj službi koja je odvela u cetinjsku bolnicu", prenio je Radio Cetinje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.