“Poliitčki partneri svi oni koji rade za bolje građana“
Ilustracija

“Poliitčki partneri svi oni koji rade za bolje građana“

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su u veoma kratkom roku, sprovodeći proaktivno-istražne i operativne aktivnosti, rasvijetlili podmetanje požara na ugostiteljski objekat u Podgorici.

“Naime, 2. juna oko 03.30 časova osumnjičeni E.S. (32) iz Podgorice je, prvenstveno podesnim sredstvom polomio staklo na ugostiteljskom objektu koji se nalazi u ulici Marka Radovića, nakon čega je, kako se sumnja, u unutrašnjost objekta ubacio flašu sa zapaljivom tečnošću koju je prethodno zapalio, te na taj način prouzrokovao požar unutar objekta, kojom prilikom je pričinjena manja materijalna šteta“, saopšteno je iz UP-a.

Pripadnici podgoričke policije su preduzeli intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovoga događaja i identifikovali lice, izvršioca djela, te ga po nalogu postupajućeg tužioca lišili slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

E.S. će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.