Milović objavio sliku Abazovića i šefa SPO-a: Jedan čovjek, sa tri poslanika spreman da izazove haos i rat da bi sačuvao svoju fotelju
Foto: Twitter

Milović objavio sliku Abazovića i šefa SPO-a: Jedan čovjek, sa tri poslanika spreman da izazove haos i rat da bi sačuvao svoju fotelju

Član Predsjedništva Pokreta Evropa Sad Andrej Milović kaže da se u Crnoj Gori dešava nezapamćena zloupotreba institucija sistema u izbornom procesu.

Sinoć je lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić rekao je da ima saznanje da "kreatori fabrikovane afere pokušavaju na sve načine da izvrše montirano privođenje sa pretresom stana da bi od toga napravili novu medijsku senzaciju".

“Spajić je obavijestio javnost o prljavom planu koji se sprema protiv njega, mislio je upravo na ovo, večerašnji intimni sastanak Dritana Abazovića i šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića, nakon cjelodnevnih pritisaka da se iskoristi SDT u ovoj montiranoj aferi, da bi se Spajić pokušao diskreditovati pred izbore”, naveo je Milović na Tviteru.

Kaže i da je to nezapamćena zloupotreba institucija i dodaje kako se nada će zajednički stati na kraj ovome.

“Jedan čovjek, sa tri poslanika, spreman je da izazove haos i rat, samo da bi sačuvao fotelju koja mu izmiče”, naveo je Milović.

Podsjetimo, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kazao je juče na konferenciji nakon sjednice Vijeća za nacionalnu bezbjednost da se istraga o južnokorejskom državljaninu mogla tumačiti u političkom kontektu, ali da su reagovali sve u cilju zaštite državnog interesa.

Adžić je takođe saopštio da su se Spajić i Kvon sastajali u porodičnoj atmosferi, i nakon što je južnokorejski državljanin završio na potjernici. Izručenje Kvona traže SAD i Južna Koreja zbog optužbi za prevaru od 40 milijardi dolara.

Na drugoj strani Pokret "Evropa sad" tvrdi da su pismo, koje je Do Kvon o svojim navodnim vezama sa Spajićem poslao premijeru Dritanu Abazoviću, pisali advokat Branko Anđelić i Artan Kurti generalni inspektor u ANB-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.