Koalicija “Zajedno!”: Crna Gora će dobiti stabilnu i evropsku vladu, koja će pokrenuti novi talas razvoja države

Predstavnici liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković” posjetili su Nikšić, gdje su imali niz aktivnosti, i susreta sa građanima.

Danijel Živković, nosilac liste, iskoristio je priliku da obiđe i Call centar koalicije “Zajedno!” odakle je telefonskim putem, na obostrano zadovoljstvo, razgovarao sa brojnim građanima Nikšića, sa kojima nije imao prilike da se susretne. 

Zatim je, zajedno sa dugogodišnjim predsjednikom DPS-a, Milom Đukanovićem i drugim predstavnicima liste koju predvodi, ali i lokalnim rukovodstvima partija konstituenata koalicije, Živković posjetio promo pult na Trgu Slobode, što je takođe iskoristio za razgovor i druženje da mnogobrojnim NIkšićankama i Nikšićanima.

On je kazao da nam predstojeći izbori donose promjene, i da će Crna Gora dobiti stabilnu i evropsku vladu, koja će pokrenuti novi talas razvoja Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.