Britni Spirs: Stariji sin nastupaće sa mnom u Las Vegasu!
Britni Spirs

Svuda s majkom

Britni Spirs: Stariji sin nastupaće sa mnom u Las Vegasu!

Britni Spirs tokom boravka i nastupa u Las Vegasu biće pod konstantnim nadzorom svog oca. Ova 31-godišnja zvezda potpisala je dvogodišnji ugovor kojim se obavezala da će stalno nastupati u Planet Hollywood Resort and Casino u kockarskoj prijestonici svijeta, a njen otac Džejmi Spirs vodiće računa, uz pomoć nekoliko advokata, o njenim finansijama, kao i drugim aspektima njenog života.

- U ugovoru jasno stoji da, ukoliko nadzora ne bude u nekom trenutku, Ceasars Entartainment, koji ju je

angažovao, može odmah da raskine ugovor i otkaže saradnju. Britni će na raspolaganju imati kompletan medicinski tim, a ako joj bude potrebno, tu će biti i njen psihijatar, koji je stalno nastanjen u Los Anđelesu, ali će joj biti na raspolaganju – otkriva izvor blizak pjevačici.

Otac lijepe Britni tražio je dozvolu da upravlja njenim finansijama nakon što je pjevačica hospitalizovana 2008. godine, zbog korišćenja droge i zadržana na psihijatrijskom liječenju. Inače, kako je otkriveno tokom 48 nastupa, od kojih će za svaki Britni dobiti po 310.000 dolara, na sceni će joj se pridružiti i njen stariji sin, Šon Preston, kome je sedam godina, ali ne i godinu dana mlađi Džejden.

- Dok izvodim pjesmu iz “Štrumpfova”, “Ooh La La”, Preston će vjerovatno izaći na scenu, ali Džejdenu bi to vjerovatno teško palo – otkrila je Britni, koja je sinove dobila tokom braka sa Kevinom Federlajnom.

Pjevačica je otkrila da jedva čeka da krene sa nastupima:

- Obožavam Las Vegas, nevjerovatna je energja tamo. Izvodiću svoje najveće hitove, ali i nove pjesme – te otkrila da je potpuno spremna:... Nekada vježbam i po pet sati dnevno. Naravno da sam spremna. Spremnija nego ikad..

(Hello)