Oboren rekord: Aerodrom Podgorica već danas ima milionitog putnika
Foto: Aerodromi Crne Gore

Oboren rekord: Aerodrom Podgorica već danas ima milionitog putnika

Prvi put od otvaranja Aerodroma Podgorica, milioniti putnik tokom godine je opslužen već 14. avgusta, čime je za 40 dana popravljen rekord iz 2019. godine.

Milioniti putnik u Podgorici je Marko Eraković.

Marko je na poklon od Aerodroma Crne Gore dobio povratnu kartu po izboru za neku od aktivnih ruta nacionalne aviokompanije, Air Montenegro, koju mu je uručio zamjenik izvršnog direktora ACG, Petar Radulović.

“Izuzetno mi je drago što se, uprkos svim izazovima, saobraćaj odvija bez ikakvih smetnji i što, uz to, postižemo rezultate vrijedne pažnje. U tom kontekstu, posebno naglašavam uspjeh upravo Aerodroma Podgorica na kom smo od 1. januara do danas opslužili već milion putnika što je 27 odsto više u odnosu na uporedni period 2019. godine“, izjavio je Radulović.

S druge strane, na Aerodromu Tivat je od 1. januara do 13. avgusta opsluženo 528.840 putnika što je na nivou od 63 odsto rezultata iz 2019. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.