Nedović će podržati Spajićevu Vladu
Foto: RTCG

Nedović će podržati Spajićevu Vladu

Predstavnica Alternative Crne Gore na poslaničkoj listi Pokreta Evropa sad, Jelena Nedović, odlučila je da podrži Vladu Milojka Spajića, saznaje Pobjeda.

Prema saznanjima Pobjede , Nedović je tu odluku donijela uprkos neslaganjima sa ostalim članovima Alternative.

Ovaj potez izazvao je oštre reakcije unutar te organizacije, pa je Nedović odlučila da istu napusti. Ona će navodno postati članica Pokreta Evropa sad.

Podsjećamo, ranije su iz Alternative Crne Gore kazali da ne podržavaju Vladu u kojoj će glavni konstituent biti Bošnjačka stranka. Oni su kazali da je za njih koalicija "Za budućnost Crne Gore" prihvatljiv partner.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.