Ceca mora da nosi holter!
Ceca Ražnatović

Narušeno zdravlje!

Ceca mora da nosi holter!

Ražnatovićki ljekari zbog problema s pritiskom preporučili da izbjegava stresne situacije i da se što više odmara.

Mora da nosi aparat za kontrolu pritiska!

Svetlana Ceca Ražnatović moraće da nosi holter kako bi ljekari utvrdili da li ima ozbiljne probleme s kardiovaskularnim sistemom! Kako Kurir saznaje, ona je u četvrtak hitno prebačena u Kliničko-bolnički centar „Dr Dragiša Mišović“ na Dedinju, gdje je pregledana na kardiovaskularnoj klinici.

- Ceca je primljena u četvrtak, nešto poslije 11 sati. Bila je iscrpljena, žalila se na slabost i malaksalost. Imala je jaku aritmiju. Poslije detaljnih pregleda, ljekari su ustanovili da postoji sumnja da ima srčane tegobe. Za početak moraće da nosi holter kako bi ljekari precizno mogli da utvrde koji je uzrok njenog lošeg zdravstvenog stanja - kaže izvor Kurira.

Pjevačici je preporučeno da „uspori tempo“, ali i da se nikako ne izlaže stresu.

- Lekari su joj savjetovali da izbegava stresne situacije i atmosferu koja može da joj izazove napetost jer je to presudan faktor koji utiče na pogoršanje stanja kad je riječ o krvnom pritisku. Upozorena je da mora da se odmara, kao i da ne smije da se igra s takvim stvarima jer može da joj se pogorša stanje - dodaje on.

Ceca je, podsjetimo, u četvrtak osjetila malaksalost, zbog koje gotovo da nije mogla da stoji na nogama, kao i jaku aritmiju.

- Nije se najbolje osjećala u prethodnih nekoliko dana - otkrio je suprug njene sestre Lidije Predrag Ocokoljić. Izvor Kurira navodi da će se Ceca u narednih nekoliko dana dogovoriti s ljekarima kad da joj stave holter, koji će morati da nosi 24 sata.

Očekuje je koncert u Nišu

Prvi sljedeći nastup folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović zakazan je za 28. septembar u Nišu. Nišlije, kako kaže izvor Kurira, zasad ne treba da brinu jer će pjevačica učiniti sve da posluša ljekare i da se oporavi za spektakl koji im priprema.

(Kurir)