Adžić: Tunel su kopali Veljko i Milan Marković, Dejan Jovanović i Vladimir Erić

Adžić: Tunel su kopali Veljko i Milan Marković, Dejan Jovanović i Vladimir Erić

U Upravi policije u toku je press konferencija povodom slučaja obijanja depoa podgoričkog Višeg suda.

Odlazeći ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kazao je kako su povodom iskopavanja tunela riješili slučaj.

"Imamo identifikovana lica koja su se bavila tim. U ovom momentu bih rekao da većina njih dolazi iz Srbije i imali su određene pomagače iz Crne Gore. Za četiri lica imamo četiri podnijete prijave, a dvije se odnose na NN lica", rekao je on.

Najmanje je pet lica, dodao je, učestvovalo u kopanju i u logistici. Kaže kako su u samu realizaciju uložene stotine hiljada eura.

"Mogu govoriti o imenima lica koja su učestvovala u kopanju tunela. To su Veljko Marković (1991), Milan Marković (1970), Dejan Jovanović (1993) i Vladimir Erić (1991)", kazao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.