Evo za koga bi se udala najljepša žena svijeta
Sonja Zekić

Samo za Srbina

Evo za koga bi se udala najljepša žena svijeta

Sonja Zekić, najljepša prirodna djevojka na svijetu, za “Informer” kaže da bi se rado udala za Srbina koji ima lijepe manire, kulturan je i obrazovan.

Bosanka iz Sarajeva priznaje da je jednom bila u Beogradu i zaljubila se u njega, ali da se u ovu zemlju ne bi preselila zbog posla, nego zbog ljubavi.

- Jedino bi ljubav mogla da me zadrži u Srbiji. Bila sam jednom u Beogradu i odmah sam se zaljubila u njega. Dopadaju mi se ljudi, njihova druželjubivost i srdačnost. Čula sam da je odličan noćni život, ali nisam imala priliku da se uvjerim u to – kaže Sonja, koja ima 23 godine, diplomirani je ekonomista i radi u osiguravajućoj kući.

Zekićeva otkriva da se nikada ne bi slikala obnažena za muški časopis.

- Nisam taj tip djevojke. Ne želim da sramotim ni sebe, ni porodicu. Muškarci su mi se udvarali i prije nego što sam dobila ovu laskavu titulu. U prodavnici, na ulici, danju, noću… Ne vjerujem da će se to sada promijeniti – iskrena je bosanska ljepotica.

Manekenka priznaje da joj je se dopada reper Marčelo, jer je izuzetno inteligentan i ima bridak jezik, te bi žejlela da ga upozna jednog dana.

Podsjetimo, Sonja je izabrana za najljepšu prirodnu djevojku na svijetu od američkog portala “Beutiful Women Pedia”.

(Telegraf.rs)