Uhapšen osumnjičeni za silovanje u Kotoru
Ilustracija

Uhapšen osumnjičeni za silovanje u Kotoru

Policijski službenici Regionalnog centra granične policije “Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Kotor su, 27. septembra oko 02.30 časova zaprimili prijavu od oštećene osobe koja je navela da je oko 00.30 časova u Starom gradu u Kotoru jedno njoj nepoznato lice protiv njene volje i bez njenog pristanka nad njom izvršilo obljubu.

Od nje su prikupljena obavještenja, te je od strane ljekara izvršen ljekarski pregled.

“Pripadnici kotorske policije su preduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju i utvrđivanju svih okolnosti i činjenica događaja identifikovali lice M.U. (45) sa Kosova za kojeg se sumnja da je izvršilac ovoga djela“, saopšteno je iz UP-a.

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu M.U. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.