Rožajska policija podnijela krivičnu prijavu zbog šumske krađe
Ilustracija

Rožajska policija podnijela krivičnu prijavu zbog šumske krađe

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su podnijeli krivičnu prijavu protiv lica koje se sumnjiči za krivično djelo šumska krađa.

Naime, M.I. (44) je krivično djelo koje mu se stavlja na teret izvršio na način što je, prilikom kontrole vozila kojim je upravljao od strane rožajske granične policije, utvrđeno da su se u tovarnom dijelu vozila nalazila bukova stabla balvani u količini od oko 10-12 kubika.

“M.I. tom prilikom nije posjedovao potrebnu dokumentaciju o porijeklu pomenutih sortimenata, te je predat na dalju nadležnost službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje koji su prikupili obavještenja na okolnosti sječe, utovara i prevoza bukovih balvana“, saopšteno je iz UP-a.

Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da se u radnjama M.I. stiču elementi krivičnog djela šumska krađa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.