Glumica Sandra Bullock: Kad sam saznala, danima sam plakala na pod
Sandra Bulok

Nešto što je zauvijek promjenilo život poznate glumice

Glumica Sandra Bullock: Kad sam saznala, danima sam plakala na pod

Glumica Sandra Bullock imala je naizgled savršen život – bogatu karijeru i miran život sa suprugom Jessejem Jamesom. Međutim, tada je otkrila nešto što joj je zauvijek promijenilo život.

Godine 2010., samo nekoliko dana nakon što je doživjela vrhunac karijere i osvojila Oscara za ulogu u filmu The Blind Side, saznalo se da je 44-godišnji Jesse James suprugu Sandru Bullock (49) varao s najmanje desetak žena, što je dovelo do razvoda.

U intervjuu za Vogue, Sandra je progovorila o teškim danima kroz koje je tada prolazila, priznavši da o bivšem suprugu danas uopšte i ne razmišlja.

'Kad sam saznala da me vara, nisam to htjela priznati. Nakon razvoda mi se sve skupilo, legla sam na pod i plakala', kazala je Sandra, koja je nakon bolnog razvoda usvojila sina Louisa, koji joj je danas prioritet, a priznala je i da bi voljela imati još djece.

'Ne želim da Louis osjeća bilo kakav pritisak zbog posla kojim se bavim. Prestaću da glumim i otići ako vidim da moj posao negativno utiče na njega, spakovaću se i odseliću se na Aljasku', zaključila je Sandra, koja ovih dana promoviše svoj novi film Gravity, u kojem glumi s Georgeom Clooneyjem.

Izvor: cafe.ba