Vanja: Katarina je ostavila dečka zbog Borisa!
Vanja Mijatović

Utisci s Farme

Vanja: Katarina je ostavila dečka zbog Borisa!

Iako je prije samo dve nedjelje došla na imanje u Lisović, Vanja Mijatović je u nedjelju uveče odlukom glasova publike napustila rijaliti “Farma”, a samo dan kasnije je za “Alo!” ispričala svoje utiske iz kuće. Tom prilikom Mijatovićeva je prokomentarisala da su Katarina Grujić i Boris Stamenković jedini iskren par i otkrila da je pjevačica ostavila dečka zbog manekena.

Oni su meni jako simpatični. Baš su se ukačili i nisu mi fejk par. Ja ne znam detalje njihovog odnosa, oni se ne ljube pred ostalim farmerima, možda se kriju negdje, ali niko nije vidio poljubac. Kada ih vidite zajedno i njihove poglede, sve vam to djeluje jako iskreno. Koliko sam čula, Kaća je ostavila dečka zbog Borisa, što pokazuje da se jako zaljubila. Ali vidjećemo šta će se tu sve izdešavati - ispričala je Vanja, koja je jedna od rijetkih koja nije imala sukob sa Jelenom Golubović.

- Jelena mene lično ne iritira i nisam se bavila njom na farmi. Nisam se upuštala u svađe, ako mi nešto ne odgovara, ja se sklonim. Ne podržavam to njeno vršenje nužde nasred imanja, ali opet, ona sebe tako predstavlja. Neke stvari radi i namjerno, ali mislim da je ona takva i privatno. Vidim da se jako razočarala što nije bolje naučila za duel i da je pod stresom zbog toga, ali šta da joj radim, to nije moj problem - iskrena je Mijatovićeva, koja je tek po izlasku čula da se Sara Trajanović ljubila sa Andrijom Markovićem.

Ja lično to nisam vidjela. A kada sam čula da su se ona i Aki ljubili, bila sam šokirana. Isto kada sam čula da se ljubila i sa Ivanom Marinkovićem. Nas dvije smo sjedjele i pričale o njenom dečku i stalno je ponavljala kako ima nekog napolju i nije mi jasno kako poslije može da se ljubi sa nekim. Ja to nikada ne bih uradila, dok ona priča jednu priču, a radi nešto drugo. Razumijem da se ljubila sa jednim, ali sa dvojicom, to mi nije jasno - kaže Vanja Mijatović, koju sada čeka promovisanje nove pjesme, snimanje spota, ali i snimanje još jednog singla koji je za nju radila Marina Tucaković.

(Alo)