Barselonu su gledali Rolingstonsi, ali na kraju im se desio

Barselonu su gledali Rolingstonsi, ali na kraju im se desio "Hej Džud"

Fudbaleri Real Madrida slavili su u "El Klasiku" protiv Barselone sa 1:2 a centralna figura meča bio je sjajni engleski reprezentativac Džud Belingem.

Pojačanje iz Borusije Dormund postigao je oba gola za preokren na "Monžuiku" i trijumf Reala nad najvećim rivalom.

Sve je bilo spremno danas za spektakl na privremenom stadionu katalonskog kluba.

Dresovi sa logom Rolingstonsa, članovi britanske legendarne grupe na tribinama, prekrasna koreografija lijepo vrijeme.

Dobro je Barselona i krenula u meč i već u osmom minutu je matiran Kepa.

Klasičan napad Barse, dug, a na kraju je prelomio dupli pas Gundogana i Ferana Toresa, da bi njemački reprezentativac pogodio za vođstvo i delirijum na stadionu.

Barselona je nastavila da igra dobro, organizovano, a istakao se Žoao Kanselo sa sjajnom kretnjom na desnom boku tokom tog dijela utakmice.

Već u 15. minutu mogla je Barselona da duplira prednost, ali je Baldea stigao Čuameni.

Samo dva minuta kasnije Fermin Lopez pogađa stativu, nakon što je Gavi oduzeo loptu Toniju Krosu.

Odbrambeno su Ćavijevi momci u tim trenucima djelovali sjajno, držali su Vinicijsua i Belingema van igre. I po bokovima su fudbaleri madridskog kluba tada djelovali beznadežno.

U nastavku promjena slike na terenu, Real je izgledao bolje već u uvodnim minutima kad ae Rodrigo dobio pas od Ridigera, a šut koji je uputio je prošao par centimetara iznad prečke.

Mogla je i Barselona do gola jer su u 51. minutu ponovo pogodili okvir gola, ovog puta Martinez.

Bio je to sjajan udarac glavom, Kepa je već bio savladan, ali stativa je spasila gol Reala. Probao je Arauho da sa peterca, ali je golman Reala uspio da se vrati i odbrani udarac.

Anćeloti je na teren poslao Kamavingu, Modrića i Hozelua.

A onda je u 69. minutu Belingem pokazao sav svoj raskošni talenat, fenomenalnim pogotkom.

Primio je engelski fudbaler po sredini loptu, i sa nekih 18 metara uputio sjajan udarac, žargonski "pravu bomobu" koju Ter Štegen nije mogao da zausatavi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.