Alkaras: Cilj je prvo mjesto, ali se i Đoković pita

Alkaras: Cilj je prvo mjesto, ali se i Đoković pita

Španski teniser Karlos Alkaras pred start na mastersu u Parizu izjavio je da mu je cilj da godinu završi na prvom mjestu ATP liste.

Alkaras je ponovio da je tokom sezone imao problema sa povredama.

- Osjećam se bolje. Očigledno, imao sam nekoliko nedjelja da oporavim tijelo. Povredio sam se na mastersu u Šangaju, ali dani odmora su mi mnogo pomogli. Nisam još 100 odsto spreman, ali sam blizu.

Španski teniser je u Parizu trenirao sa Novakom Đokovićem i Kasperom Rudom.

- Imao sam kvalitetan trening sa Đokovićem i Rudom. Sa Đokovićem je to bio rad punog intenziteta. Mislim da smo već trenirali zajedno u Madridu i na Rolan Garosu. Ovo nam je treći ili četvrti put da radimo zajedno. Ne plašim se da će Novak da se navikne na moju igru, odigrali smo već četiri meča, tako da se dobro poznajemo.

Alkaras koji želi da godinu završi na vrhu će u drugom kolu turnira u Parizu igrati večeras protiv Rusa Romana Safiulina.

- Naravno da mi je cilj prvo mesto na ATP listi na kraju godine. Radim da budem još bolji igrač, ali naravno da se i Đoković pita.

Španac je prošle godine morao zbog povrede da preda meč osmine finala mastersa u Parizu protiv Holgera Runea. Alkaras potom zbog povrede nije igrao ni na završnom turniru u Torinu.

- Bilo mi je zaista teško, ali sam uzbuđen što ću ove godine igrati na završnom turniru - zaključio je Alkaras, prenosi Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.