Ovo su holivudske zvijezde koje ne žele djecu!
Poznati bez djece

Život bez djece

Ovo su holivudske zvijezde koje ne žele djecu!

Džordž Kluni, Elen Didženeris, Kameron Dijaz samo su neke slavne ličnosti koje su odlučile da ne prenesu svoj genetski materijal.

Mnoge uspješne holivudske zvezde i pored toga što su lijepi, bogati i uspiješni ne žele da prenesu svoj genetski materijal na sljedeću generaciju. Evo nekih od najvećih holivudskih zvijezda koje su javno priznale da nikada ne žele da postanu roditelji.

Džordž Kluni

Jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice poznat je i po tome što otvoreno govori da ne želi ponovo da se oženi niti da dobije dijete.

"Oduviejk sam znao da očinstvo nije za mene. Podizanje djece zahtjeva ogromnu posvećenost i čovjeku mora da bude prioritet u životu. Za mene je prioritet moj posao. To je i razlog zbog kog se nikada neću ponovo oženiti", kaže Kluni.

Elen Didženeris i Porša di Rosi

U ime ovog istopolnog bračnog para, o djeci je progovorila Porša di Rosi."Čovjek bi trebalo zaista da želi da ima djecu, a ni jedna od nas to nije željela. Dakle što se nas tiče i u budućnosti ćemo ostati samo ja i Elen, bez beba. Ali mi smo i najbolje prijateljice i bračni život nam je pravo blaženstvo", kaže Porša.

Kameron Dijaz

Prije četiri godine i Kameron Dijaz javno je istupila sa svojim ubjeđenjem da majčinstvo nije za nju.

"Ja vodim zaista nevjerovatan život. Ali taj život je takav kakav jeste zato što nemam djecu. Ne mislim da je pristanak na kompromis ako dobijete dijete, niti da je odluka da ne rodite dijete posljedica kompromisa. To su jednostavno dva sasvim drugačija izbora", rekal je jedna od omiljenih holivudskih plavuša.

Džej i Mejvis Leno

Voditelj jedne od najpopularnijih emisija današnjice i njegova supruga sa kojom je u braku više od 30 godina kažu da nikada nisu planirali potomstvo.

"Još u djetinjstvu sam donijela odluku da se nikada neću udavati, niti imati djecu", rekla je Mejvis Leno, koja je pri ovoj odluci ostala samo djelimično, jer je u braku sa Džejem još od 1980. godine.

Rene Zelveger

Rene je još jedna zvijezda sa holivudske A liste koja je bila iskrena u vezi svoje želje da nema potomstvo.

"Majčinstvo mi nikad nije bilo ambicija. Generalno nikad ne razmišljam tako, i nikada mi se nije desilo da kažem sebi da ću na primjer do 19. godine da uradim nešto, ili da ću sa 25 biti na nekoj određenoj poziciji u životu. Živim dan za dan i stvari prihvatam onako kako se dešavaju. Samo želim da budem nezavisna i da budem u stanju da vodim računa o sebi. Sve ostalo mi je mutno", rekla je Zelvegerova.

Kim Katrel

Zvijezda "Seks i grad" u realnosti ne podsjeća mnogo na Samantu čiji lik tumači, ali kao ni raskalašna Sem, nije željela djecu.

"Dok sam odgovarala na pitanja vezana za to kad ću i da li ću imati djecu, sve vrijeme sam osjećala kako nisam spremna da napravim taj ogroman korak. Biološko materinstvo jednostavno nije iskustvo koje ću proživjeti tokom ove životne avanture", rekla je Kim.

(Žena)