IJZ: Za sedam dana 110 novih slučajeva koronavirusa
Ilustracija

IJZ: Za sedam dana 110 novih slučajeva koronavirusa

U Crnoj Gori je, u prethodnih sedam dana, registrovano 110 novih slučajeva koronavirusa, a u tom periodu nije zabilježen nijedan smrtni slučaj povezan sa kovid infekcijom.

Iz Instituta za javno zdravlje (IJZ) saopšteno je da su njihove i druge javne i privatne laboratorije, koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusom, od srijede do utorka završile analizu i dostavile rezultate za 1.719 uzoraka.

Iz IJZ-a su na društvenoj mreži X naveli da su u Podgorici registrovana 42 slučaja zaraze koronavirusom, Kotoru deset, Nikšiću devet, Budvi i Danilovgradu po sedam, a Beranama, Herceg Novom i Tivtu po šest.

U Andrijevici i Baru su zabilježena po četiri nova slučaja koronavirusa, Bijelom Polju tri, Pljevljima dva, a po jedan na Cetinju, u Kolašinu, Tuzima u Ulcinju.

Navodi se da je prijavljen oporavak 172 pacijenta.

U Crnoj Gori trenutno je aktivno 108 slučajeva COVID-19.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.