MONSTROUZNO: Šećerovići uhvaćeni u laži i kriminalnoj radnji pa pokušali prijavom da spriječe  Kodex da opisuje njihove nezakonite radnje

Seid-Bećo, Elmina i Hana Šećerović: Ko pravi lažno ljekarsko uvjerenje taj i laže ?

MONSTROUZNO: Šećerovići uhvaćeni u laži i kriminalnoj radnji pa pokušali prijavom da spriječe Kodex da opisuje njihove nezakonite radnje

Posle pisanja Kodex.me o podnijetoj krivičnoj prijavi protiv Elmine, Seida i Hane Šećerović kao i doktora Dragutina Cimbaljević, koja opisuje krivična djela koja su poprimila razmjere organizovanog kriminala kao i pravljenja lažnog ljekarskog uvjerenja, pomoću kog su htjeli na veoma podao način da izmisle nepostojeće povrede i lažno ih ozvaniče ljekarskim uvjerenjem da bi sa istim doveli sud i tužilaštvo u zabludu i načinili štetu A.Z. čime su počinili više teških krivičnih djela. Ova razigrana i živahna familija Elmina, Seid i Hana Šećerović su i ovog puta poslušali svoje ne baš bistre savjetnike, po drugi put, kao prvi put kada su ih nagovorili da počine krivično djelo i naprave lažno ljekarsko uvjerenje pomoću kog treba lažno da optuže mladog A.Z. inače uzornog studenta prava.

Ovog puta je ova živahna porodica podnijela prijavu Opštinskom sudu protiv portala Kodex.me, sa namjerom da spriječi pisanje vezano za pravljenje lažnog ljekarskog uvjerenja, i  između ostalog još desetine nelogičnosti i brutalnih  laži koje je iznijela Hana Šećerović kao i njena majka Elmina tokom postupka, o čemu ćemo opširnije pisati u sledećim tekstovima i obavijestiti zainteresovanu javnost i građane Crne Gore o kakvim se tu neljudskim nezakonitim i kriminalnim aktivnostima  radi.

Elmina Šećerović, Hana Šećerović, Seida – Bećo Šećerović i Dragutin Cimbaljević bili su svjesni da postupaju neovlašćeno i protivpravno, pa su te radnje htjeli i željeli, i učinili sticaj krivičnih djela falsifikovanje isprave iz čl.412 KZ CG, posebni slučajevi falsifikovanja isprave iz čl.413 KZ CG, falsifikovanja službene isprave iz čl.414 KZ CG, navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja iz čl.415 KZ CG, zloupotrebe službenog položaja iz čl.416 KZ CG, protivzakonit uticaj iz čl. 422 KZ CG, davanja mita iz čl.424 KZ CG, primanja mita iz čl. 423 KZ CG, i druga krivična djela propisana Krivičnim zakonikom Crne Gore. Krivičnu prijavu je podnijela Selma Ć. majka A.Z.

ELMINA PORED POČINJENOG KRIVIČNOG DJELA BI "ŽELJELA" JOŠ 8000 EURA?

Elmina i Hana su pored ostalih želja tražile ni manje ni više fantastinih 8.000 eura, jer im je navodno povrijeđeno dostojanstvo, a imale su i želju da se više ne piše, tj. da se ne iznose detalji i dokazi kako su napravile lažno ljekarsko uvjerenje, kojim su kasnije u produženom trajanju obmanjivale sudije Višeg suda kao i tužilaštvo i bjelopoljsku i crnogorsku javnost, čime su počinile krivična djela za koje se može izreći zatvorska kazna i preko 20 godina robije.

 

hana2

Hana Šećerović, uhvaćena više puta da govori neistinu

Tužba Elmine, Hane i Seida Šećerović je uz obrazloženje opštinskog suda odbijena kao neosnovana što je bilo i za očekivati.

ZAŠTO SU ŠEĆEROVIĆI IMALI POTREBU DA PRAVE LAŽNO LJEKARSKO UVJERENJE AKO GOVORE ISTINU?

Portal Kodex.me je imao uvid u krivičnu prijavu i priložene dokaze podnijete Specijalnom državnom tužilaštvu protiv Šećerović Hane, Elmine i Seida - Beca Šećerovića zbog pravljenja lažnog ljekarskog uvjerenja i drugih krivičnih djela, pa se iz izjave Hane Šećerović date u policiji jasno da zaključiti da na pitanje službenika policije koje je upućeno Hani, da li ima povreda po tijelu:

Hana je izjavila da "nema nikakvih povreda po tijelu". Inspektori su joj  opet  postavili isto pitanje, i ona im je opet decidno odgovorila da "NEMA NIKAKVIH POVREDA PO TIJELU".

Takvu izjavu su u policiji potpisale bez primjedbi Hana i njena majka Elmina.
Kasnije nekoliko sati, u bolnici pod sumnjivim okolnostima Elmina uz pomoć N.N. lica i doktora Cimbaljevića pravi šturo i nejasno opisano ljekarsko uvjerenje da Hana Šećerović ima povredu na tijelu pomoću kog teško optužuje A.Z.

Znači povrede nije bilo u policiji prilikom davanja izjave, nego je nastala, ako je uopšte imalo posle davanja izjave u policiji.
Samo dan kasnije ginekolog Dr Veličković Nikola posle izvršenog pregleda Hane Šećerović  daje novo ljekarsko uvjerenje u kom piše da nema nikakvih povreda po tijelu,što se podudara sa izjavom koju je Hana dala u policiji, a u suprotnosti sa ljekarskim uvjerenjem koje je 12 sati ranije napisao dr Dragutin Cimbaljević.

 

37945540030994498003636253691280933862313950n

 

Dr Dragutin Cimbaljević, osumnjičen da je stavio svoj potpis na lažno ljekarsko uvjerenje koje je bilo presudno da se inače odličan student Pravnog fakulteta osudi na 4,5 godina zatvora

Postavlja se pitanje, čime su motivisale dr. Cimbaljevića Elmina, Hana, Seid Šećerović i N.N. lice da sačini lažno ljekarsko uvjerenje i tako počini kriminalnu radnju kojom bi doveo u zabludu sud i tužilaštvo i nanio štetu A.Z.
Da li se tu radi o korupciji, mitu ili nečem trećem to prepuštamo da utvrdi nadležno Specijalno tužilaštvo.
Sada je sigurno jasno da za vrijeme davanja izjave u policiji Hana Šećerović nije imala nikakve povrede po tijelu.

PO ČIJEM NAGOVORU I ZBOG ČEGA JE ELMINA I HANA ŠEĆEROVIĆ IMALA POTREBU DA NAPRAVI LAŽNO LJEKARSKO UVJERENJE ? 

Ako je Hana Šećerović  "žrtva" zašto ima potrebu da pravi lažno ljekarsko uvjerenje? 
Zašto ima potrebu da iznosi neistine u kojim je uhvaćena više puta ? 

Ko pravi lažna ljekarska uvjerenja, taj čini krivično djelo, taj je sigurno u stanju i da laže, da izmisli čitavu priču, lažno optuži sa ciljem da bi nekom nanio štetu.
Hani i Elmini Šećerović pamet izgleda i nije neka jača strana, jer su zaboravile da su samo nekoliko sati ranije tj. prije pravljenja lažnog ljekarskog uvjerenja kod dr Dragutina Cimbaljevića u bjelopoljskoj policiji, izjavile da Hana nema nikakvih povreda po tijelu, na šta su stavile svoje potpise.

KAKO SU ELMINA, HANA, SAID ŠEĆEROVIĆ I N.N. LICA PRAVILI PODMUKAO I  MONSTRUOZAN PLAN, KAKO DA IZIGRAJU SUD I PODVALE A.Z. ? 

Kada su poslije Haninog svjedočocenja tj date izjave u policiji ona i njena majka pošle kući u naselje Zaimovića livade, dočekali su ih Said i N.N. lica koja su kako se sumnja , čitala više puta izjavu datu u policiji u kojoj je Hana izjavila da  nema povreda po tijelu.

Zajedno dolaze do zaključka, da je moguće da će im prijava biti odbačena, savjetuju se sa N.N. i N.N. licima, koji ih podstrekavaju i savjetuju da naprave Hani male povrede da bi na osnovu istih preko svog čovjeka od povjerenja dr Dragutina Cimbaljevića koji je dežurni izvadili lažno ljekarsko uvjererenje da je Hana povrijeđena što bi garantovalo osuđujuću presudu za A.Z.

Povrede, ako ih je uopšte bilo su mogle nastati posle davanja izjave u policiji, a kako su nastale to će opet utvrditi nadležno tužilaštvo, samo što će ovog puta na optuženičkoj klupi uloge biti zamijenjene.

Elmina, Hana i Seid Šećerović će se naći na optuženičkoj klupi i moraće da objasne ko im je pomagao da osmisle ovaj neljudski i monstruzni plan,da objasne svoje nečasne namjere, a i da snose krivičnu odgovornost pred sudom, a zatim i moralnu odgovornost pred javnošću Bijelog Polja, a i Crne Gore.

Pored počinjenog krivičnog djela pravljenja lažnog ljekarskog uvjerenja, kojim su Šećerovići  mahali čitavo vrijeme ispred  sudije i tužioca dovodeći ih u zabludu i ismijavajući sud, postoje još desetine brutalnih neistina i laži u kojima su uhvaćene Elmina i Hana Šećerović na sudu, u koje je Kodex.me imao uvid.
Logično se postavlja pitanje kako neko poput Hane i Elmine  Šećerović može biti vjerodostojan za pojedine sudije i tužioce  i ako su uhvaćene   mnogo  puta da iznose neistine ? 
U sledećim člancima na ovu temu ćemo objaviti šta o ovom slučaju ( podnijeta krivična prijava specijalnom tuzilastvu ) imaju da kažu regionalni iskusni profesionalci vještaci sudske prakse, koji su se takođe bavili i bave ovim predmetom.

Nastaviće se...

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.