Kraj uzbudljivih kvalifikacija: Crna Gora izgubila u Budimpešti, Srbija jedva do boda protiv Bugarske

Kraj uzbudljivih kvalifikacija: Crna Gora izgubila u Budimpešti, Srbija jedva do boda protiv Bugarske

“Sokoli” su porazom u Budimpešti od Mađarske 3:1 završili kvalifikacije za EURO. Naša reprezentacija vodila je golom Slobodana Rubežića i odolijevala dobro do pogodaka fudbalera Liverpula Soboslai - u roku od dva minuta postigao je dva gola.

Nakon toga smo krenuli na sve ili ništa, nizale su se šanse Osmajića, Krstovića, Radulovića, odličan udarac Jovetića, ali je Dibus sve branio, da bi u sudijskoj nadoknadi Adam Nađ postavio konačnih 3:1.

I da su preokrenuli, naši momci ne bi otišli na EURO jer je Srbija u Leskovcu osvojila bod u dramatičnom meču protiv Bugarske u kojem je vodila, pa gubila, ali je poraz spriječio u finišu Srđan Babić.

Crna Gora je kvalifikacije završila na trećem mjestu u grupi sa 11 bodova, dok na EURO idu Mađarska i Srbija.

MAĐARSKA - CRNA GORA 3:1 (0:1)

Soboslai 67', 68', Nađi 93' - Rubežić 36'

Žuti kartoni: Soboslaj, Gazdag - Camaj, Savić, Rubežić, Vešović, Vujačić

Sudija: Makeli (Holandija)

Crna Gora: Mijatović (Đukić 58), Rubežić (Raičković 76), Savić, Vujačić, Vešović, A. Vukčević (Vešović 55), Kuč, Janković (Radulović 70), Camaj (Krstović 70), Osmajić, Jovetić.

Mađarska: Dibuš, Balog, Lang, Salai, Bola (Nego 46), Žolt Nađ, Stajls, Adam Nađ, Gazdag (Kalmar 46), Soboslai, Adam (Nemet 78).

TOK UTAKMICE:

87′- Nevjerovatno kako nismo izjednačili. Četiri udarca, dva puta Krstovića, dva puta Radulović, ali je svaki put na pravom mjestu bio Dibus.

82' - Srbija je izjednačila preko Babića!

69' - Despodov donosi preokret u Leskovcu, Bugarska vodi protiv Srbije.

68' - Gol. Nevjerovatno, Soboslai pogađa za 2:1! 

67' - Gol. Soboslai je izjednačio 1:1.

59' - Bugarska je izjednačila, pogodio je Rusev za 1:1! Još gol dijeli naše od Eura!

46' - Nastavljene su utakmice u Budimpešti i Leskovcu.

45' - Crna Gora vodi u Budimpešti na poluvremenu, ali joj za plasman na EURO treba i pobjeda Bugarske koja gubi od Srbije nakon 45 minuta!

36′ - GOOOOOLLL! Slobodan Rubežić pogađa mrežu Mađarske! Stevan Jovetić je vratio loptu u peterac, gdje je u mrežu poslao štoper Aberdina.

17' - Srbija vodi 1:0 protiv Bugarske golom Veljkovića.

1' - Počeo je meč u Budimpešti.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.