Crnogorski kik bokseri na SP u Portugalu

Crnogorski kik bokseri na SP u Portugalu

Nemanja Čađenović, Filip Sekulović i Anastazija Petrović krenuće od osmine finala Kik boks reprezentacija Crne Gore učestvovaće na Svjetskom seniorskom prvenstvu, koje će u ponedjeljak početi u portugalskoj Albufeiri, saopšteno je iz Kik boks saveza.

Crnogorski kik boks predstavljaće Nemanja Čađenović, Filip Sekulović i Anastazija Petrović.

Svo troje takmičara krenuće od osmine finala.

Čađenoviću (lou kik, do 71 kg) prvi protivnik biće pobjednik meča između Navruza Jumanazarova iz Uzbekistina i Kušaia Hamada iz Jordana.

Sekulovića (lou kik, -86 kg) čeka Amerikanac Endru Mendoza, dok će se Petrović (K1, -56 kg) sastati sa Ukrajinkom Viktorijom Pavlenko.

Sa reprezentacijom na prvenstvo su otputovali selektor Goran Radonjić, trener seniorskog tima Andrej Đelošević, predsjednik Ivan Strugar i generalni sekretar Marko Perović, koji će savez predstavljati na Izbornoj skupštini Svjetske kik boks federacije.

Crna Gora će imati i predstavnika među sudijama.

Pravdu će dijeliti internacionalni sudija Moris Lazarević.

Na šampionatu svijeta učestvuje oko 1.500 takmičara iz 77 država.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.