Budućnost maksimalno na Cetinju, Jedinstvo se revanširalo Mornaru s kamatom

EPCG Superliga za odbojkaše (6. kolo)

Budućnost maksimalno na Cetinju, Jedinstvo se revanširalo Mornaru s kamatom

Jedinstvo se s kamatom revanširalo Mornaru za poraz od 3:2 u Baru,bjelopoljci su slavili 3:0 Maksmalnim pobjedama Budućnost voleja i Jedinstva počeo je drugi krug ligaškog dijela EPCG Superlige za odbojkaše.

Budućnost je slavila na Cetinju protiv Lovćena sa 3:0, kao i u prvom meču u Podgorici. Cetinjani su i dalje bez pobjede. Stefan Radević sa 12 i Adnan Silajdžić sa 11 poena su bili najbolji u podgoričkom timu, koji je upisao petu pobjedu u isto toliko mečeva. U ekipi Lovćena najviše su poena osvojili Strahinja Martinović i Petar Vukčević – po četiri.

Jedinstvo se s kamatom revanširalo Mornaru za poraz od 3:2 u Baru. Bjelopoljci su slavili 3:0, i sada imaju skor 3-3, a Mornar 3-2. Milan Zečević sa 21 i Milan Rovčanin sa 16 poena, bili su najbolji u Jedinstvu, dok se u poraženom timu istakao Aleksandr Belnickij sa 13.

Rezultati i parovi 6. kola

Lovćen – Budućnost volej 0:3 (17:25, 13:25, 12:25)

Jedinstvo – Mornar 3:0 (25:13, 25:20, 25:23)

Poneđeljak

Budva – Galeb Liko Soho Group (16.30).

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.