Milić: Imao sam seks sa majkom i ćerkom!
Milić Vukašinović

Burna prošlost

Milić: Imao sam seks sa majkom i ćerkom!

Legendarni doktor za rokenrol Milić Vukašinović otvoreno i iskreno priča za „Alo!“ o svom bogatom seksualnom iskustvu i priznaje da je ljubav prvi put vodio u sarajevskom parku sa prostitutkom, i to kada je imao 12 godina! Najinteresantniji seks imao je u Italiji, sa majkom i ćerkom, takođe prostitutkama, i to - u vodi!

– Sa jedanaest godina mi se dogodila prva erekcija i u svojoj seksualnoj mašti sam pojeb’o sve živo masturbirajući, a prvo pravo seksualno iskustvo sam doživio sa 12 godina sa prostitutkom u Velikom parku u Sarajevu. Zajedno smo otkrivali čari vođenja ljubavi - kaže iskusni zavodnik koji, kada su poze u pitanju, nema dileme, jer kada naboj oslabi, poze se mijenjaju.

– Razmišljanje o pozama u seksu i potreba za promjenom se javljaju kada seksualni naboj između partnera oslabi, a dok je intenzivan, ljubav se vodi na obostrano zadovoljstvo bez razmišljanja o pozi- ističe rokenrol zvijezda, koja je probala vođenje ljubavi na najneobičnim i najinteresantnijim mjestima.

– Najinteresantnije je bilo u vodi, u Italiji, sa mamom i ćerkom prostitutkama... Fino je opisano sve u mojoj autobiogafskoj knjizi „Seksualno nemoralan tip“- otkrio nam je Milić, a na pitanje da li voli da dominira u seksu rekao je:

- Najviše volim da mi seks bude vođenje ljubavi, a za to je potrebna povezanost mentalnih sklopova, podjednaki erotski naboj i podudarni bezobrazluci sa partnerkom i onda je dominacija u vođenju ljubavi obostrana. Kao mlad probao sam sve i opet bih.

Pored bogatog seksualnog iskustva, Vukašinović nije probao jednu stvar i neće nikada.

- Nisam probao jedino sa muškarcem, niti ću. Nema ljepše stvari od tople vagine. To je užitak koji nikada ni za šta na svijetu ne bih mijenjao ni sa čim- izjavio je muzičar i naglasio da voli seks sa svingerima.

- Više puta sam probao seks sa svingerima. Dobro je to iskustvo. Nađu se parovi koji se dopadaju jedni drugima i onda je to raj - rekao je Milić, a što se seksualnih pomagala tiče, za sada mu ne trebaju.

- Dok mi mentalni sklop funkcioniše, funkcionisaće i alatka, a kad prestane tu ni Bog ne pomaže, a kamoli pomagala- završio je.

Suzi je živa vatra u krevetu!

Kada je riječ o Milićevoj supruzi Suzani, za nju ima samo riječi hvale.

- Moja ljubav sa Suzanom traje već dugo i samim tim se odlično poznajemo i slažemo u krevetu. Ne bih volio previše da iznosim u javnost našu intimu, ali ću vam rado otkriti da je Suzi u krevetu živa vatra- uz osmijeh kaže Milić.

(Press)