Knežević: Pucaj Veke ovo je vrijeme zlatnih ribica
Milan Knežević

Lider DNP-a reagovao na sinoćnje gostovanje Medenice

Knežević: Pucaj Veke ovo je vrijeme zlatnih ribica

Bivša predsjednica Vrhovnog suda Vesna Mednica u najboljem izdanju dosad, izjavi pred čitavom Crnom Gorom da je sa sobom odnijela mjere tajnog nadzora koje su trebalo biti uništene i da je na njima "upecala" GST-a Vladimira Novovića, saopštio je lider DNP Milan Knežević. Medenica je sinoć u emisiji na TV Vijesti kazala da će pričati određene stvari kad za to dođe vrijeme i zaprijetila mjerama tajnog nadzora, navodeći da se na te mjere "upecao i neko ko sada žari i pali ovim pravosuđem".

"Pecaj Veke, ovo je vrijeme zlatnih ribica. P.S. Moja majka četnikuša ti je oprostila što si je psovala iz ličnog ugla. Slaba je na tvoj pogled ispod obrva", napisao je Knežević na Instagramu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.