Goga Sekulić ne da televizor
Goga Sekulić

Ostavinski postupak

Goga Sekulić ne da televizor

Pjevačica Goga Sekulić juče je u Prvom opštinskom sudu na Novom Beogradu na prvoj raspravi ostavinskog postupka, pokrenutog na njen zahtjev, tražila skoro svu pokretnu imovinu iz stana u Sarajevskoj ulici u kojem je živjela sa svojim preminulim suprugom Igorom Ramovićem.

Ipak, predmet ostavine nisu sve pokretnosti, tako da Goga preko suda potražuje veliki plazma televizor „soni“ i još nekoliko vrijednih svadbenih poklona. U inat svekrvi Zorici Terzin, koja ju je izbacila iz stana promjenivši bravu u njenom odsustvu, pjevačica insistira na tome da joj se vrati sve što je uložila u stan.

- Goga je sa svjedocima na sudu izjavila da je odmah po preseljenju kod Igora 2012. godine počela da ulaže svoj novac u stan. Zamjenili su ulazna vrata, skoro sav namještaj i kompletno renovirali stan. Najvrjedniji je televizor koji je Goga platila 1.500 eura, a onda i stoni sat, jedna figura, umjetničke slike i još nekoliko svadbenih poklona - otkriva izvor „Blica“ iz suda.

Pošto je saslušao pjevačicu, sudija je naložio da se pošalju pozivi Ramovićevoj djeci, koja su pored Goge jedini nasljednici njegove imovine. Istakao je da je iz novina saznao da Igor ima dvoje djece.

Goga je juče izgledala loše i kada smo je pozvali, nije željela da komentariše sudske procese i vrlo nervozno je rekla:

- Hoću svoje gaće i druge stvari iz stana u kom sam do juče živjela. Želim da se što prije vratim u normalan život - rekla nam je Goga juče.

Zorica Terzin je sudu u Ustaničkoj prije nekoliko dana dostavila podnesak u kojem navodi da je Igorove i Gogine vjereničke burme prodala jer joj je u to vrijeme bolesni sin tako rekao. Pjevačicu je to užasno uzrujalo jer je lično njoj Terzinova odmah poslije smrti sina priznala da je u očaju i nemaštini prodala zlato, i to je bio glavni okidač da Goga pokrene ostavinski postupak.

(Blic)