Zadržan avion sa 300 putnika: Pokrenuta istraga

Zadržan avion sa 300 putnika: Pokrenuta istraga

Let je obavljala rumunska čarter kompanija, a avion je u četvrtak poletio iz Dubaija i sletio na mali aerodrom Vatri da dopuni gorivo kada je policija intervenisala

Francuska je zadržala avion koji je letio u Nikaragvu, u kojem su bila 303 indijska putnika, i pokrenuta je istraga o razlozima putovanja, prenose mediji.

To su saopštili lokalni zvaničnici istočnog regiona Marna. Francuski mediji, među kojima su BFM TV i Frans 3, objavili su da su vlasti usmjerile istragu na krijumčarenje ljudi.

Let je obavljala rumunska čarter kompanija, a avion je u četvrtak poletio iz Dubaija i sletio na mali aerodrom Vatri da dopuni gorivo kada je policija intervenisala, prenosi B92.

Aerodromski terminal je potom pretvoren u čekaonicu, a donijeti su kreveti kako bi putnici imali najbolje moguće uslove, saopštile su lokalne vlasti, dodajući da je istraga u toku.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.