Objavljen uzrok smrti Šinejd O’ Konor: Slavna pjevačica umrla prirodnom smrću
Foto: Reuters

Objavljen uzrok smrti Šinejd O’ Konor: Slavna pjevačica umrla prirodnom smrću

Slavna pjevačica umrla je u julu prošle godine, sada je objavljen i uzrok smrti.

Šinejd O’ Konor je umrla prirodnom smrću, zvanično je saopšteno danas.

Poznata pjevačica (56) je pronađena mrtva u svom stanu u jugoistočnom Londonu. Detektivi su konstantovali iznenadnu smrt koju nisu tretirali kao sumnjivu, a danas se ispostavilo da je umrla prirodnom smrću, prenosi Dejli mejl.

Šinejd je objavila 10 studijskih albuma, dok je njenu pjesma Nothing Compares to You Billboard Music Awards 1990. proglasio singlom broj jedan.

Ranije ove godine dobila je nagradu za Irski album klasik po izboru RTE muzičkih nagrada.

Publika je reagovala ovacijama dok je primala nagradu za svoj drugi album “I Do Not Want What I Haven’t Got“, koju je posvetila, kako je tada rekla, “svakom pripadniku irske izbjegličke zajednice“.

“Veoma ste dobrodošli u Irskoj. Volim vas mnogo i želim vam sreću“, kazala je.

U Islam je prešla 2018. godine i promijenila ime u Šuhada Sadakat, mada je nastavila da nastupa pod imenom koje je dobila po rođenju.

Šinejd je 2021. objavila memoare “Sjećanja“, dok je prošle godine film o njenom životu režirala Ketrin Ferguson.

Ona je 1992. u emisiji Saturday Night Live pocijepala fotografiju pape Jovana Pavla Drugog u znak protesta zbog seksualnog zlostavljanja djece u katoličkoj crkvi. Izgovorila je “Borite se protiv stvarnog neprijatelja“ i djeliće fotografije bacila pred kamere.

Iza nje je ostalo njeno troje djece. Njen sin Šejn preminuo je prošle godine u 17. godini.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.