Dejan Milojević doživio srčani udar

Dejan Milojević doživio srčani udar

Sport Klubu je iz izvora bliskih legendarnom košarkašu potvrđeno da je Dejan Milojević (46) doživio srčani udar i da se nalazi u bolnici, gdje je i operisan.

Milojeviću je pozlilo prethodne noći tokom večere u jednom restoranu u Solt Lejk Sitiju, gdje će Golden Stejt Vorirosi – čiji je član stručnog štaba – večeras igrati utakmicu protiv Jute Džez.

Sport Klub saznaje da je Milojević brzo prevezen u najbližu bolnicu i potom operisan.

Više informacija o zdravstvenom stanju bivšeg igrača ali i trenera Budućnosti biće poznato u toku dana.

Izvor Mportal

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.