Robert de Niro objavio fotografije sa desetomjesečnom kćerkicom

Robert de Niro objavio fotografije sa desetomjesečnom kćerkicom

- Sva djeca su jako oduševljena njome. Čak i unuci. Ona je njihova teta, a oni će uskoro postati tinejdžeri - ispričao je Deniro.

Robert De Niro (80) pozirao je sa svojom 10-mjesečnom kćerkicom Đijom i oduševio obožavaoce. Filmska legenda na fotografijama mazi bebu u svom krilu i nježno prislanja obraz uz njenu glavicu.

"Preslatka je", izjavio je glumac u intervjuu za magazin "Pipl" objavljenom prošle srijede i nasmijao se neobičnoj dinamici unutar svoje porodice pošto je u 80. godini dočekao sedmo dijete.

- Sva deca su jako oduševljena njome. Čak i unuci. Ona je njihova teta, a oni će uskoro postati tinejdžeri - ispričao je Deniro.

Osim Đije, koja je rođena u proljeće 2023. godine, Deniro je je otac Drini (56), Rafaelu (47), blizanacima Džulijanu i Eronu (28), Eliotu (25) i Helen (12).

Imao četvoro unučadi, uključujući Drininog sina Leandra (19), koji je prošle godine preminuo usled slučajnog predoziranja.

                                                                                                                                                                                                             Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.