Abazović: Miloviću dani u Vladi odbrojani
Dritan Abazović

“Odlazeći ministar svojim postupanjem nanio štetu sebi i svojoj partiji“

Abazović: Miloviću dani u Vladi odbrojani

Lider GP URA Dritan Abazović, kaže kako nema saznanja da se protiv njega vodi bilo kakav postupak koji pominje ministar pravde Andrej Milović.

Abazović kaže i da mu nije jasno kakve veze ima on sa azilom Telaman Ismailova.

“Ukoliko dobijem bilo kakav poziv od nadležnih organa, rado ću se odazvati, kao i uvijek. Takođe, nejasno mi je odakle ministru pravde podaci o tome koji se predmeti i protiv koga vode pred SDT-om. Podsjećam da je ministar pravde protiv mene podnio krivičnu prijavu za navodnu aferu Do Kvon, pri čemu je prošlo više od devet mjeseci da još nisam saslušan po toj prijavi”, navodi Abazović u reagovanju.

Sa druge strane, Abazović kaže da razumije ovakve izjave ministra pravde, nakon što je javnost imala priliku da vidi njegov, kako kaže lider GP URA, neslavan nastup na sjednici skupštinskog Odbora za odbranu i bezbjednost.

“Jasno je da sada, kada su mu dani u vladi odbrojani, očajnički pokušava da sa metodom "držite lopova" skrene fokus javnosti sa slučaja Binali Camgoza, ali i drugih navodnih veza koje on ima sa više OKG u Crnoj Gori i regionu, o čemu je javnost prvi put upoznata prethodnih dana”, navodi Abazović.

On ističe da je Milović na taj način nanio štetu sebi, svojoj partiji, ali i državi.

“Ipak, vjerujem u kapacitete naših institucija da istraže sve slučajeve od javnog interesa, a vjerujem i da će u slučaju odlazećeg ministra pravde imati pune ruke posla u narednom periodu”, zaključio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.