Supruga Nebojše Bugarina: Policajac me držao na nišanu dok je petogodišnja kćerka vrištala

Supruga Nebojše Bugarina: Policajac me držao na nišanu dok je petogodišnja kćerka vrištala

Supruga odbjeglog policajca Nebojše Bugarina, koji se tereti za saradnju s "kavačkim klanom", Milena Bugarin, tvrdi da ona i njihovo troje maloljetne djece konstantno trpe policijsku torturu i od nadležnih institucija traži zaštitu.

– Policija je maltretirala mene i petogodišnju kćerku, a iživljavanje nad porodicom traje već skoro godinu dana. Koristim priliku da se obratim javnosti povodom najnovijeg slučaja maltretiranja. Naime, preksinoć, iza ponoći, policija je upala u objekat u kojem sam bila sa svojom petogodišnjom ćerkom, uz bezobzirno i nevaspitano ponašanje koje su obilježile uvrede, vika i bacanje na pod. Razdvojili su me od petogodišnje ćerke i držali pištolj uperen u mene dok sam ležala na stomaku, što je izazvalo paniku i vrištanje djeteta koje je posmatralo takvo ophođenje prema svojoj majci – tvrdi Bugarin u pismu koje je dostavila redakciji "Dana".

Kako dalje tvrdi, policajci su bezobzirno preturali kuću, sve vrijeme prijeteći i vičući, dok ih je ona molila da uzme petogodišnju kćerku i zaštiti je od stresa i scena kojima je prisustvovala.

– Policajci su upali sa fantomkama i pištoljima, uništavajući, bez ikakve potrebe, baštenski namještaj, što se vidi i na snimku koji prilažem (snimak dostavljen redakciji – prim.aut.), pa je moja kćerka mislila da je u pitanju oružana pljačka. Zbog posledica stresa koji je pretrpjelo, moje dijete ne spava već dvije noći i povraća, pa ću morati da potražim pomoć ljekara i psihologa. Napominjem da ovo nije nešto što se dešava prvi put i da smo ja i moja porodica u kontinuitetu žrtve policijskog iživljavanja. Dosad nijesam željela da se obraćam javnosti vjerujući da će ovakvo ponašanje prestati i da će državni organi dozvoliti meni i porodici da živimo na miru. Ipak, sinoćnji događaj je kulminacija torture koja se primjenjuje prema nama i napominjem da ću zaštitu svojih prava potražiti i na sudu i da ću iskoristiti sve mehanizme da zaštitim troje maloljetne djece o kojima brinem, a prema kojima se bezobzirno postupa u kontinuitetu. Na kraju, ističem da nemam namjeru da na bilo koji način opstruiram postupke koji se pred nadležnim organima vode protiv mog supruga. Imam povjerenje u institucije i vjerujem da će taj postupak potvrditi njegovu nevinost i poštovaću svaku odluku suda. Ovo je apel da se zaštite prije svega prava moje maloljetne djece, koja su u kontinuitetu žrtve policijskog bahaćenja i torture – poručila je Milena Bugarin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.