Šok za sve obožavatelje knjige!
Čarli Hanam

Čarli Hanam odustaje od uloge u 50 nijansi sive?

Šok za sve obožavatelje knjige!

Možda je mislio da će to biti samo još jedan poslovni angažman, ali uloga Kristijana Greja je već donijela brojne muke Hanamu.

Talenat i sve ostalo donijeli su Čarlija Hanamu interesantan angažman, ali nešto se u toj priči posto ne dopada fanovima romana! 

Online peticiju pod nazivom Matthew Bomer to replace Hunnam as Christian Grey, na Change.org, potpisalo je već 75.000 ljudi! 

Bomer je bio jedan od favorita publike, pored Jana Somerhaldera, naravno, dok u vrijeme spekulacija koje će pripasti uloga, Čarli Hanam baš nikome nije padao na pamet. Zbog toga je odluka produkcije bila priličan šok za sve obožavatelje knjige, a izgleda da se i samom Hanamu cijela priča smučila iako još nije pošteno i započeo svoj novi posao. 

Sudeći prema različitim izvorima, negativne reakcije bi mogle da podstaknu Hanama da u potpunosti odustane od ove uloge. Ipak, glasine su i dalje samo glasine, a možda i ne bi trebalo baš toliko sumnjati u odluku produkcije – vjerovatno u Hanamu ima nešto čim su baš njega izabrali za ulogu!

(Cosmopolitan)