U Baru jedno lice lišeno slobode zbog falsifikovanja isprave
Ilustracija

U Baru jedno lice lišeno slobode zbog falsifikovanja isprave

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Bar su, u nastavku aktivnosti na predmetu u vezi falsifikovanja putnih isprava sa ciljem produženja boravka u našoj državi, lišili slobode V.S. (46) državljanina Republike Srbije, sa boravištem u Podgorici.

“On je, kako se sumnja, 6. februara, od lica koje je ranije lišeno slobode – I.G. (25) državljanina Ruske Federacije, a po prethodno podstignutom dogovoru, preuzeo putne isprave – pasoše za osam stranih državaljana i na jednom graničnom prelazu falsifikovao ulazak u Crnu Goru, kako bi im na taj način obezbijedio produženja boravka u Crnoj Gori“, saopšteno je iz UP-a. 

V.S. je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.